Lederskolen – en mulighet til å løfte folk

Mitt Eika Lederskoleblikk: Et stødigere lag med Lederskolen

Navn: Torleif Lilløy 
Administrerende banksjef, Odal Sparebank

Bank er folk og med Lederskolen har vi bygget et stødigere lag ved å få lederne på banen og på den måten ta vare på folkene våre, sier lagleder og Administrerende banksjef, Torleif Lilløy.

Godfotteorien

Torleif er ingen fotballentusiast, han ser gjerne en kamp, men innrømmer at fotballtermologien treffer han mer enn selve spillet og er noe han benytter i hverdagen for å bygge opp under godt lagspill.
De som kjenner han, vet at «Godfotteorien» står hans vokabular nær og at han på lik linje med Nils Arne Eggen ønsker å koble sammen den individuelle interessen med ønske om å gjøre andre god.

Dette var også mye av motivasjonen da Odal Sparebank satte seg på skolebenken og gikk i gang med Lederskolen. De ønsket lagspill med gode pasninger og god teknikk for den enkelte leder.
-Vi ønsket fokus på utvikling med gode spilleregler. Gjennom lederskolen har vi fått knagger og verktøy som vi kan benytte i hverdagen.

Ledelse på agendaen

Laglederen viser til at Lederskolen har løftet lederne og gitt de en mulighet til å bli en bedre utgave av seg selv. Gjennom digitale og fysiske samlinger har de fått satt ledelse på agendaen og blitt mer bevisste på hvem og hvordan de vil være som ledere.
-Sammen og på individnivå har vi fått mulighet til å skape positive endringer og ta ut lærdommen i hverdagen, understreker Torleif.

Han mener Lederskolen har vært en suksess for Odal Sparebank, men legger også til en liten parentes.

-Når jeg ser i bakspeilet ville jeg prioritert at vi arbeidet mer og bedre underveis med de temaene vi fokuserte på under samlingene. Vil du bli god på noe trenger du å trene og jeg opplevde at vi som lag skulka noen treninger.

Det er viktig å ta lærdom ut av situasjoner, slik som Torleif gjør i denne sammenheng, sier vi på Lederskolen. Vi heier på utvikling og ønsker Torleifs lagspillere gode treningsøkter utover høsten og gleder oss over å fortsatt være støtteapparat.

 

 

BLI INSPIRERT!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli inspirert et par ganger i måneden.

Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.

Skroll til toppen